top of page

"Le Canada" in Chiny sur Semois,
een camping tussen de Ardennen en de Gaume.
Kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers.
Verhuur van buitengewone accommodaties, tipi's, hutten en stacaravans.

Gelegen in Chiny aan de rivier de Semois, in het hart van de natuur, is Camping "Le Canada" een kleine camping voor het hele gezin. De camping "Le Canada", ligt tussen de Ardennen en de Gaume, in de vallei van de Semois, en is het ideale vertrekpunt voor uw wandelingen, fietstochten of zelfs kanotochten. Ideaal gelegen aan de oever van de Semois, in een bevoorrechte omgeving, komt u de sfeer van een familiecamping ontdekken, in een omgeving van ontspanning, rust en natuur, midden in het bos van Chiny, tussen het beekje van " La Foulerie" en de Semois.
Bij ons kunt u verschillende soorten ongewone of traditionele accommodatie huren: tipi's, hooggelegen tenten, trekkershutten en stacaravans.

camping-canada-chiny-semois-ardenne-belgique-location-mobilhome.jpg

Verhuur van stacaravans
met alle comfort 

Gelegen op een ideale plek, aan de rand van het bos en niet ver van de Semois, biedt de camping "Le Canada" 3 modellen van bungalows aan, voorzien met alle comfort. Of u nu met z'n tweeën bent, met het gezin of met een groep vrienden, kom genieten van de charme van een vakantie midden in de natuur, ontdek een ongerepte natuur en ontspan of laad uw batterijen op.

camping-canada-semois-ardenne-location-insolite-tipi.jpg

Verhuur van buitengewone accommodatie 

Kom en beleef een unieke ervaring dicht bij de natuur met familie of vrienden. Voor een weekend, een paar nachten of een week nodigen wij u uit voor een buitengewone overnachting in de vallei van de Semois. Een origineel verblijf dat zowel voor groot en klein een plezier zal zijn.

camping-canada-chiny-semois-ardenne-gaume-hebergement-insolite.jpg

Kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers

Kom met uw eigen tent, caravan of camper overnachten op "Camping Le Canada". De meeste van onze kampeerplaatsen hebben een elektrische aansluiting en genieten van zon- en schaduw, midden in de natuur. Ze bevinden zich langs het beekje "La foulerie" of in de bossen met uitzicht op de Semois.

camping-lecanada-belgique-gaume-emplacements-tentes-caravanes-motorhomes-chiny-semois.jpg

"Camping Le Canada" in Chiny 
In de vallei van de Semois

Fietsen, wandelen, vissen, kayakken, culturele en recreatieve bezoeken ...
Een camping met een uitstekende locatie langs de Semois! 
Dichtbij de abdij van ORVAL, het bos van "Les Epioux", Chassepierre, Florenville en Bouillon.

Onze partners

kayaklebatifol-chiny-semois-ardenne-gaume-belgique-loisirs

Om één van de mooiste kajaktochten van de Semois te ontdekken, wacht het kajakteam "Le Batifol" op u bij Pont Saint-Nicolas bij de ingang van Camping Le Canada in Chiny. Verschillende routes leiden u naar de verborgen meanders van de Semois van Chiny tot Lacuisine of van Chiny tot Chassepierre. Alleen, met uw gezin of in een groep, met een kano of kajak ontdek de ongerepte natuur van de Semois gedurende een paar uur, een dag of zelfs een paar dagen.

camping-canada-semois-chiny-ardennes-activites-famille.jpg

De frietkraam

Het openluchtterras, ideaal gelegen langs de Semois met een prachtig uitzicht op de brug Saint-Nicolas, is de ideale plaats voor een namiddag met vrienden of familie. 
Frisdranken, bieren, ijsjes en snacks. Elke dag open in juli en augustus.

Meer informatie
campingalaska-ardennes-gaume-sejour-emplacements-tentes.jpg

Gelegen in Marbehan, is Camping Alaska een kleine en vlakke camping omringt door bomen voor het hele gezin. . De camping ligt  dicht bij de sportfaciliteiten van het dorp (skatepark, voetbal- en tennisbanen, speeltuin...) en kleine winkeltjes. Een oase van rust voor een tussenstop naar het Zuiden, voor een uitgebreid verblijf of voor uw wandel- of fietsexcursies. Op camping Alaska heeft u de keuze om een van onze volledig ingerichte stacaravans (mobilhomes) te huren of in een buitenwone accommodatie te verblijven of  zelf met uw tent, caravan of camper te komen kamperen. Kies  zelf de vakantie die het beste bij u past.

campingalaska-marbehan-ardennes-gaume-belgique

La Grange Alaska ligt direct bij de ingang van Camping Alaska en is de ideale plek om op het terras een lokaal biertje te komen proeven of voor een pooltafel, een kicker, een spelleje darts af te spreken  of om te kaarten. La Grange is ideaal gelegen nabij de kleine speeltuin en het petanqueterrein van de camping. In de zomer is het de ontmoetingsplaats voor zowel jong als oud.

Een vraag ?
Het antwoord kan hier zijn!
Vragen/antwoorden

Wat onze klanten over ons zeggen

Christoffel

Gewoon uitzonderlijk. Mijn tweede huis

Michael

Plaats midden in de natuur, een charmante plek ver genoeg van de vervuiling van steden, maar op een paar minuten van alles. Een camping die zeer geschikt is voor rust maar ook rijk is aan gevarieerde activiteiten en vooral ballads of wandelingen en wat een genot om vogels, rappasses, eekhoorns en vele andere soorten van heel dichtbij te kunnen observeren. De eigenaren zijn bijzonder gastvrij en vriendelijk, ze zorgen gewoon voor uw comfort. Je vindt er alles wat je nodig hebt, ik geloof dat de toegang voor mensen met beperkte mobiliteit mogelijk is. Ik kan niet wachten om terug te keren naar.

Katia

Leuke plek en erg leuke wandelingen te doen. Uitstekend restaurant in de buurt. De eigenaar is beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. Heb een goed verblijf

bottom of page